Ještě nemáte svůj účet? Můžete si jej vytvořit zde. Jako registrovaný uživatel získáte řadu výhod. Budete moct upravit vzhled tohoto webu, nastavit zobrazení komentářů, posílat komentáře, posílat zprávy ostatním uživatelům a řadu dalších.
Tohle mě dostalo ... Ruskému stíhacímu letounu Suchoj Su-57 se povedla provést horizontální otočka o 360 stupňů, která byla dosud považována za nemožný manévr.
Zaslal: pá říjen 25, 2019 9:03 pm Předmět: Re: RC heli alias travní sekačka
guchar napsal:
_ Jak se dají zaletět tak neuvěřitelné kousky s RC vrtulníkem?...
Dřív jsem jenom nechápal jak to uřídí, dnes už to ani pomalu nestíhám sledovat ve videu _________________ mot.křídlo Opterra, Ion-NEO, ION, SBACH 342, Katana S30e, DogFighter, SuperZoom 3, samokřídlo BeeEvolution
springery Bílej a Červenej, plachetnice Discovery, motor.jachta Marlin600
Naposledy upravil liberk dne so říjen 26, 2019 9:05 pm, celkově upraveno 1 krát.
Co takhle sem dát nějaké to video s Anduškou?
Je pravda, že s vektorovým tahem lze létat divočiny styl BING-BANG,
ale zaletět zvolna a polehku, něco hezky plynulého, tak to je jiný kafe.
Registrace: 2.1. 2007 Příspěvky: 309 Bydliště: Brno - Slatina
Zaslal: ne listopad 03, 2019 8:37 pm Předmět:
Do auta ti to vleze, ale chtělo by to větší důchod. _________________ Piper Super Cub 1:4 SFM, 2,55m, Saito FG30
Space Walker 210cm + ROTO 25V;
Westland Lysander 2,5m + ROTO 25V;
Thowt žlutý a Thowt červený a Destiny v přípravě
To je přesně ten modelářský typ, který, když se na to podívám a je mně blbě, tak po tom shlédnutí je mi ještě mnohem hůř.
Ten zvuk je na hodně rychlé zblbnutí. _________________ Vlaštovka z papíru, lodička z kůry
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2, 3 ... , 69, 70, 71Další
Strana 70 z 71
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.